Om oss

Med mer enn 30 års erfaring innen alt av vaktmestertjenester og renhold lever vi opp til målet vårt – 100% fornøyde kunder.

Ullevål Vaktmester og Renholdsservice AS er et selskap hvor gründer og hovedaksjonær har 30 års erfaring innefor vaktmestertjenester og renhold. Selskapet har opparbeidet seg en betydelig kompetanse og drivkraften i virksomheten er å ha 100% fornøyde kunder til enhver tid.

Visjon og verdier

Fornøyde kunder er den eneste garantien for fortsatt eksistens. Dette innebærer at alle ansatte har høy kompetanse og er oppdratt til å levere etter gitte minimumskriterier individuelt tilpasset hver enkelt kunde. Vi gjør det vi kan for at du som kunde skal være 100% fornøyd!

Vi vil heller være et mindre selskap som server kundene på en skikkelig måte, framfor å bli en stor og "uoversiktlig" aktør, noe som til slutt går ut over servicegraden. Vårt motto er:

Ryddighet, punklighet, renslighet og høflighet.

UVR har investert i mye nytt utstyr noe som bidrar til at vi greier å løse de fleste oppgaver våre kunder gir oss. Skulle ikke egen stab med utstyr løse oppgavene, har UVR et stort nettverk av underleverandører. Så langt har ingenting stoppet oss!

Selskapet har gjennom mange års erfaring sørget for et godt utviklet servicenett og etablerte rutiner.

Ved å velge UVR er du sikret en samarbeidspartner som tar oppgaven seriøst.

Vaktmester4U

Ullevål Vaktmester & Renholdsservice AS eier også Vaktmester4U – et vaktmesterselskap som er spesialisert på drift av mindre eiendommer.